Οι νίκες φέρνουν χαμόγελα και άνοιξε η όρεξη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 8:06 μμ
Οι νίκες φέρνουν χαμόγελα και άνοιξε η όρεξη

Μετά και την τρίτη συνεχομένη νίκη, αυτή τη φορά επί της Νέας Σαλαμίνας (3-1), τα χαμόγελα είναι ευδιάκριτα και στον ΑΠΟΕΛ άνοιξε η όρεξη σε παίκτες-οπαδούς, ώστε να συνεχίσουν με νέες επιτυχίες, αρχίζοντας από τον αυριανό αγώνα του Σούπερ Καπ εναντίον της Πάφου. Ο προπονητής Ζοσέ Ντομίνγκες, με τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το 3-1 επί της Νέας Σαλαμίνας, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θέλει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Alphamega Stadium».

Είπε ανάμεσα σε αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός: «Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί έχουμε ενώπιόν μας την πρώτη ευκαιρία για να κατακτήσουμε έναν τίτλο στη σεζόν. Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Κύπρο και είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές, την ομάδα να διεκδικούμε άλλον ένα. Προετοιμαζόμαστε για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Προβλημάτισε ο πάγκος...

Στον αγώνα εναντίον της Νέας Σαλαμίνας, το τεχνικό επιτελείο προχώρησε πάλι σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς οι Nτβάλι, Αμπάνια, Πίζι και Δώνης πήραν τις θέσεις των Λαΐφη, Τεχέρα, Σαρφό και Εντονγκαλά σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Ένωση. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς ο προπονητής της ομάδας θέλει να διατηρεί σε καλή κατάσταση όλους τους παίκτες, ενώ και το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πιεσμένο. Ωστόσο, εκείνο που προβλημάτισε, τόσο τον προπονητή όσο και κόσμο, είναι ότι μετά τις αλλαγές η απόδοση της ομάδας έπεσε κατακόρυφα και μετά το 3-0 δέχθηκε τέρμα κι έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο ομάδα να επιτεθεί για να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Με το πέρασμα του χρόνου και βλέποντας πόσο έτοιμος είναι ο κάθε παίκτης, βγαίνει πλέον το συμπεράσματα ότι στους παίκτες που δηλώθηκαν για την Ευρώπη έγινε ένα μεγάλο λάθος και ο ανέτοιμος, νεαρός Μπα, δηλώθηκε αντί του Ντράζιτς! Όχι πως ο Σέρβος είναι ο σούπερ παίκτης, αλλά σαφώς είναι πιο έτοιμος από τον Μπα για να βοηθήσει επιθετικά...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ