Δεν... κρυβεται η ποιότητα του Πίζι

Δημοσιεύθηκε 4:42 μμ
Δεν... κρυβεται η ποιότητα του Πίζι

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την ανοδική του πορεία και με το τρία στα τρία, μετά την ήττα από τον Εθνικό Άχνας, ανέβηκε στα άνω διαζώματα της βαθμολογίας.

Σε αυτή την αντεπίθεση, ο Πίζι δείχνει την ποιότητα του, η οποία, σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται, δεν κρύβεται. Ο Πορτογάλος, παρόλο που μετράει λίγες μέρες στον Αρχάγγελο, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα πήρε φανέλα βασικού και σκόραρε και το πρώτο του γκολ.

Και άπαντες στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο αισιοδοξούν πως, όταν θα φτάσει στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση, θα κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία του.

Κρίστοφερ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ