Γιούριτς: «Οι παίκτες απογοητεύτηκαν με την απόλυση του Ντε Ρόσι»

Δημοσιεύθηκε 3:46 μμ
Γιούριτς: «Οι παίκτες απογοητεύτηκαν με την απόλυση του Ντε Ρόσι»

Ο νέος προπονητής Ρόμα Ιβάν Γιούριτς, δήλωσε ότι οι παίκτες του ήταν απογοητευμένοι από την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, αλλά εκείνος ήταν ευχαριστημένος με την απόδοσή τους καθώς πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη Serie A της σεζόν επικρατώντας χθες (22/9) της Ουντινέζε με 3-0.

Ο Ντε Ρόσι, ο οποίος πέρασε σχεδόν δύο δεκαετίες στη Ρόμα ως παίκτης, απολύθηκε, αφού η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Αντικαταστάτης του ορίστηκε ο πρώην προπονητής της Τορίνο, Ιβάν Γιούριτς.

Επίσης η Ελληνίδα διευθύνουσα σύμβουλος της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, παραιτήθηκε την Κυριακή, αφού δέχθηκε πυρά και απειλές λόγω της απόλυσης του Ντε Ρόσι.

«Μόλις έγινα προπονητής, είδα ότι μερικά από τα παιδιά εδώ ήταν εξαιρετικά απογοητευμένα για την απόλυση του Ντανιέλε», είπε ο Γιούριτς στο Sky Sports.

«Ήταν πολύ ειλικρινείς μαζί μου όταν μου είπαν ότι ήταν πολύ στενοχωρημένοι που απολύθηκε. Είναι κάτι που εκτιμούσα πολύ, γιατί μερικές φορές οι παίκτες κρύβουν τέτοια συναισθήματα.

Τις τελευταίες μέρες δούλεψαν καλά και έκαναν πολλές ώρες. Μου άρεσε πολύ η απάντηση της ομάδας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Η Ρόμα, που έχει έξι βαθμούς σε πέντε αγώνες, υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Europa League την Πέμπτη (26/9), πριν αντιμετωπίσει τη Βενέτσια στη Serie A την Κυριακή.

«Έχουμε μια μεγάλη ομάδα που μου επιτρέπει να ταρακουνήσω τα πράγματα. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα δούμε πολύ rotation», πρόσθεσε ο Γιούριτς.

Πηγή: sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ