Φταίτε εσείς, φταίμε κι εμείς!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 3:09 μμ
Φταίτε εσείς, φταίμε κι εμείς!

Αγαπητοί μου αναγνώστες, είναι με μεγάλη λύπη που είδα για πολλοστή φορά να εξελίσσονται άσχημα πράγματα στο ποδοσφαιρικό μας πρωτάθλημα, το οποίο ήδη απέκτησε κι ευρωπαϊκή ονομασία: Cyprus League by Stoiximan. Όλα τα είχαμε, η ευρωπαϊκή ονομασία μας μάρανε!

Ο καβγάς των ημερών έχει να κάνει με τα όσα εξελίχθηκαν στο νέο στάδιο της Λεμεσού κι οδήγησαν στη μη διεξαγωγή του ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ. Και που να πάρει, κανένας δεν τολμά να βγει να πει την αλήθεια και να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Να το πει ξεκάθαρα, φταίτε εσείς, φταίμε κι εμείς...

Πάρτε παράδειγμα και μας τους δημοσιογράφους - αθλητικούς συντάκτες, οι οποίοι μέρες πριν από τη διεξαγωγή του ντέρμπι γεμίσαμε τα ΜΜΕ στα οποία εργαζόμαστε για την «επικίνδυνη Κυριακή» της Λεμεσού. Και δώστου ρεπορτάζ για τον στρατό των αστυνομικών που ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τους οπαδούς του Απόλλωνα και της ΑΕΛ στο γήπεδο και τους οπαδούς της Ομόνοιας 29Μ στους δρόμους! Εδώ είναι η ευθύνη η δική μας και είναι μεγάλη. Αντί να αρθρογραφήσουμε και να τους καλούμε όλους να καθίσουν στα βραστά τους, περιγράφαμε τις μάχες πριν να γίνουν!

Από εκεί και πέρα, η Αστυνομία σπάνια τα κατάφερνε, άρα, πώς θα είχε επιτυχή πρόληψη αυτή τη φορά; Τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις τους δεν βοηθούν, τα κλειστά κυκλώματα προβάλλουν θέατρο σκιών, οι νόμοι δεν λειτουργούν και ανάμεσα σε όλα αυτά οι ομάδες να προσπαθούν να αποκομίσουν κέρδος χωρίς αγώνα και οι ΣΥΦΙδες να κατηγορούν τους αστυνομικούς...

Φίλοι μου, αυτοί είμαστε, φταίμε εμείς, φταίτε κι εσείς, αλλά κανένας δεν το παραδέχεται. Ο καθένας το συμφέρον του κοιτάξει στο Cyprus League by Stoiximan, κούνια που μας κούναγε!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ