Ήξεραν τι έπαιρναν...

Δημοσιεύθηκε 12:51 μμ
Ήξεραν τι έπαιρναν...

«Ξέραμε ποιο παίκτη περνάμε γι’ αυτή τη δουλειά» είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, σχολιάζοντας στην εκπομπή «Ντέρμπι» και τον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 το γεγονός ότι ο Ράφα Λόπες σκόραρε το τρίτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι στη συνέχεια θα υπάρξουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που θα βρουν δίχτυα για λογαριασμό της «Κυρίας».

«Ξέραμε ποιο παίκτη περνάμε γι’ αυτή τη δουλειά. Έχουμε τις δυο προσθήκες των Γκιούρτσο και Ίλιεφ, ο οποίος όπως είπε ο προπονητής μας θέλει δουλειά ακόμα. Βελτιώνεται εβδομάδα με εβδομάδα, σιγά-σιγά θα βρει τα πατήματά του και από φυσικής κατάστασης. Σίγουρα δεν θα μείνει μόνος ο Λόπες. Είμαστε στην αναμονή να δούμε και αυτούς τους δύο παίκτες να κάνουν τη δουλειά που τους καλέσαμε για να έρθουν στην Ανόρθωση και να βοηθήσουν και τον Ράφα Λόπες να απεμπλακεί από το άγχος που ενδεχομένως να του βάζουν κάποιοι ότι μόνο ο ίδιος σκοράρει».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ