Βλέπουμε ή όχι Τσάμπιονς Λιγκ;

Δημοσιεύθηκε 9:26 πμ Ενημερώθηκε 9:35 πμ
Βλέπουμε ή όχι Τσάμπιονς Λιγκ;

Άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής, έγιναν περισσότερα τα παιχνίδια, έχουμε περισσότερες επιλογές, όμως η απορία μένει η ίδια. Έχει ενδιαφέρον το Τσάμπιονς Λιγκ στην πρώτη του φάση;

Δηλαδή αυτή μέχρι τα νοκ - άουτ των «16», των «8» και τα ημιτελικά… Δεν ξέρω, αλλά ίσως τα προκριματικά να είχαν περισσότερο ενδιαφέρον από το League Phase.

Πάντως, οι πρωταγωνιστές δεν πολυψήθηκαν με τον νέο τρόπο διεξαγωγής. Ήδη είχαμε τις πρώτες δηλώσεις από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι, είτε τονίζουν πως τα παιχνίδια είναι τόσα πολλά και υπάρχουν κίνδυνοι τραυματισμών, είτε απλά παίζουν χωρίς να καταλαβαίνουν τι γίνεται.

Εγώ πάντως θα περιμένω τα νοκ - άουτ για να ασχοληθώ ξεκάθαρα!

ΨΑΛ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ