Κούμας: «Θα παραμείνουμε στα δικά μας αυστηρά μέτρα, δεν θέλουμε να κλείσουμε το ποδόσφαιρο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε 3:02 μμ Ενημερώθηκε 6:44 μμ
Κούμας: «Θα παραμείνουμε στα δικά μας αυστηρά μέτρα, δεν θέλουμε να κλείσουμε το ποδόσφαιρο» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των προέδρων των σωματείων με τον Γιώργο Κούμα στα γραφεία της ΚΟΠ

Μετά το τέλος της σύσκεψης των προέδρων των σωματείων με την ηγεσία της ΚΟΠ, ο Γιώργος Κούμας παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ επισήμανε ότι η μη μετακίνηση οπαδών και το κλείσιμο των γηπέδων θα σημαίνει κλείσιμο και του ποδοσφαίρου. Τόνισε πως οι υφιστάμενες ποινές της ΚΟΠ είναι πολύ αυστηρές.

Διαβάστε όσα είπε:

«Πρέπει να βρούμε τις σωστές λύσεις. Υπάρχουν απόλυτες, ευκαιριακές και σωστές λύσεις. Πιστεύω ότι αν κάτσουμε όλοι μαζί θα βρεθούν οι λύσεις. Με χαροποιεί το γεγονός ότι είναι εδώ τα σωματεία. Πήραμε κάποιες αποφάσεις ομόφωνες. Υπάρχει διάθεση να προλάβουμε γεγονότα. Χωρίς την συνεργασία του κράτους και της αστυνομίας δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να μην κλείσουμε το ποδόσφαιρο. Με μη μετακίνηση και άδεια γήπεδα θα κλείσουμε το ποδόσφαιρο. Έχουμε την θέληση να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Το αυτοδιοίκητο δεν έχει καμία σχέση με την ασφάλεια. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει η ασφάλεια. Εμείς δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από το αυτοδιοίκητο. Θα παραμείνουμε στα δικά μας μέτρα που είναι αυστηρά. Θα έχουμε συνεργασία με την Αστυνομία για πρόληψη. Το κύριο μήνυμα είναι ότι πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Δεν είναι πρόθεση μας να ρίξουμε ευθύνες»

«Οι συνδέσμοι φιλάθλων στις καλές τους στιγμές δίνουν τον παλμό, στις κακές τους στιγμές έχουμε προβλήματα. Τα σωματεία είναι σε επαφή με τους οργανωμένους. Θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι. Είναι κι αυτοί ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου»

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι η αστυνομία δεν μπορεί να αστυνομεύσει έναν αγώνα. Εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. Οι αντιπαραθέσεις από τους μεν και από τους δε δεν βοηθούν το ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να ανοίξουμε διάλογο με όλους»

«Είμαστε στην τρίτη αγωνιστική και είχαμε αρκετά ντέρμπι. Συνολικά 21 αγώνες. Αν εξαιρέσουμε το ντέρμπι Απόλλων - ΑΕΛ, δεν είχαμε σοβαρά επεισόδια. Δεν υπάρχει η προδιάθεση να έχουμε κάθε σαββατοκύριακο επεισόδια. Κανένας σε αυτή την αίθουσα δεν είναι ανεύθυνος. Αν είχαμε κάθε αγωνιστική επεισόδια, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα αποφασίζαμε αυτό που αποφασίσαμε πέρυσι»

«Δεν θέλω να σχολιάσω την αστυνόμευση του αγώνα. Ήταν εκεί, πήραν τις αποφάσεις τους. Δεν είναι σωστό να ρίχνουμε ευθύνες»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ