Μαρινάκης: «Χρειάζεται να κάνουμε ένα μεγαλύτερο γήπεδο για τη Νότιγχαμ»

Δημοσιεύθηκε 2:10 μμ
Μαρινάκης: «Χρειάζεται να κάνουμε ένα μεγαλύτερο γήπεδο για τη Νότιγχαμ»

Το πλάνο του να μεγαλώσει το γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ αποκάλυψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με δηλώσεις του στο BBC.

Να αναβαθμίσει το Σίτι Γκράουντ και να αυξήσει σημαντικά τη χωρητικότητά του σχεδιάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αποκάλυψε στο BBC. Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ αναφέρθηκε στα έργα βελτίωσης που έχουν γίνει στο γήπεδο, αλλά και την ανάγκη να αυξηθεί η χωρητικότητα σε 50.000 θέσεις, μιας και η ζήτηση για εισιτήρια διαρκείας ξεπερνά τις δυνατότητές του.

«Μέσα στα χρόνια, έχουμε κάνει πολλά για την περιοχή. Νομίζω πως αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι ένα μεγαλύτερο γήπεδο τώρα. Η προτεραιότητα είναι να το κάνουμε στο Σίτι Γκράουντ. Εδώ ανήκει η ομάδα και η παράδοσή της.

Αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε. Γι' αυτό το λόγο έχω ξοδέψει ήδη αρκετά χρήματα στο Σίτι Γκράουντ και μπορείτε να δείτε μεγάλη διαφορά. Έχουμε πάρα πολλούς οπαδούς και μεγάλη σειρά αναμονής σε εισιτήρια διαρκείας.

Είμαι σίγουρος ότι ένα γήπεδο 50.000 θέσεων θα είναι γεμάτο, για να βλέπουμε την ομάδα μας με πάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ