Πέντε ματς, τρεις στράικερ, μηδέν γκολ!

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 1:36 μμ
Πέντε ματς, τρεις στράικερ, μηδέν γκολ!
Η μέχρι σήμερα προσφορά των τριών στράικερ της ομάδας όσον αφορά το γκολ είναι απογοητευτική

Πέντε επίσημα παιχνίδια (δύο ευρωπαϊκά, τρία πρωταθλήματος), τρεις σέντερ φορ, μηδέν γκολ… Η επαφή των τριών καθαρόαιμων στράικερ της ΑΕΚ, Φραν Σολ, Έντσο Καμπρέρα και Κάρολ Αντζιέλσκι, με τα αντίπαλα δίχτυα φαντάζει επιτακτική ανάγκη, προκειμένου η ομάδα να μην αρκείται με τις καλές εντυπώσεις, αλλά να παίρνει τα αποτελέσματα και τους βαθμούς. Η μέχρι σήμερα προσφορά των τριών στράικερ της ομάδας όσον αφορά το γκολ είναι απογοητευτική.

Στα πρώτα πέντε επίσημα φετινά παιχνίδια της ομάδας της Λάρνακας, κόντρα σε Πάκσι Ουγγαρίας, Απόλλωνα, Πάφος F.C. και Ομόνοια, και οι τρεις σέντερ φορ παρέμειναν άσφαιροι, εξού και οι κιτρινοπράσινοι δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ακόμα και στον αγώνα της πρεμιέρας στο «Alphamega Stadium», όταν η ΑΕΚ πέτυχε την ολική ανατροπή εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο δεύτερο μέρος, «τα κάστανα από τη φωτιά» έβγαλαν ένας αμυντικός (Εκπολό) κι ένας μεσοεπιθετικός (Γκάμα).

Ο Σολ αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, τα δύο ως βασικός, έχοντας συνολικά 198 λεπτά συμμετοχής. Ο Καμπρέρα έπαιξε σε δύο αγώνες βασικός και σ’ έναν ως αλλαγή, μετρώντας 192 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Αντζιέλσκι, ο οποίος ήλθε τον Αύγουστο στην ομάδα, έπαιξε σε δύο παιχνίδια ως αλλαγή με συνολικά 40 λεπτά συμμετοχής. Και από τους τρεις προαναφερθέντες επιθετικούς ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει πολύ μεγαλύτερη συνεισφορά στα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια της ομάδας, κυρίως στον τομέα του σκοραρίσματος, όπου η ομάδα εξακολουθεί να πάσχει. Βοήθειες στο γκολ καλούνται να δώσουν και οι Φαράζ, Αϊτόρ, οι οποίοι πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και επιδραστικοί στο παιχνίδι της ομάδας τους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ