Μπαλοτέλι: Προτάθηκε σε ομάδες της Super League!

Δημοσιεύθηκε 1:15 μμ
Μπαλοτέλι: Προτάθηκε σε ομάδες της Super League!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα με τις πληροφορίες του SDNA να αναφέρουν πως προτάθηκε και σε ελληνικούς συλλόγους!

Ο 34χρονος στράικερ έφτασε κοντά στην μεταπήδηση του στην Κεράλα Μπλάστερς από την Ινδία, ωστόσο οι υψηλές απαιτήσεις που έφταναν στα 4 εκατ. ευρώ,, σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του είχαν ως συνέπεια να «ναυαγήσει» η μεταγραφή.

Ο Μπαλοτέλι προτάθηκε μεταξύ άλλων και σε ομάδες του ελληνικού Big Four δίχως ωστόσο η περίπτωση του να προχωρήσει.

Ο άλλοτε άσος των Μίλαν, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Ντεμιρσπόρ με τη φανέλα της οποίας σημείωσε 7 γκολ στην περυσινή σεζόν.

«Διαβάζω διάφορες ανοησίες για μένα, αλλά δεν ασχολούμαι. Σύντομα θ’ ανακοινώσω τη συμφωνία μου με μια νέα ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Σούπερ Μάριο».

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ