(Ηχητικό) Πετεβίνος στο «Ντέρμπι»: «Ένα προβληματικό παιχνίδι δεν μπορεί να κάνει ένα προβληματικό πρωτάθλημα»

Δημοσιεύθηκε 12:29 μμ
(Ηχητικό) Πετεβίνος στο «Ντέρμπι»: «Ένα προβληματικό παιχνίδι δεν μπορεί να κάνει ένα προβληματικό πρωτάθλημα»
Η νέα αθλητική εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 & 97.6 με τον Αντρέα Ψάλτη και γκεστ σταρ τον Λούη Πατσαλίδη, καθημερινά μαζί σας από τις 11:00 μέχρι τις 12:00.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος ήταν καλεσμένος στο «Ντέρμπι» και τον ΠΟΛΙΤΗ 107.6.

Η νέα αθλητική εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 & 97.6 με τον Αντρέα Ψάλτη και γκεστ σταρ τον Λούη Πατσαλίδη, καθημερινά μαζί σας από τις 11:00 μέχρι τις 12:00.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ μίλησε για την εικόνα της ομάδας, τα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και την σύσκεψη των προέδρων στην ΚΟΠ.

Για την βελτίωση του ΑΠΟΕΛ: «Ο προπονητής πριν την διακοπή είπε ότι θα ακολουθήσουμε μία διαδικασία 5-6 βδομάδων. Είμαστε στην 4η βδομάδα. Υπάρχει ακόμα χρόνος. Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπουμε αυτή την πρόοδο. Είναι πολύ σημαντικό για να παίρνεις τα θετικά αποτελέσματα»

Για τους τραυματίες: «Ο Μάγιερ αντιμετωπίζει μυικό τραυματισμό. Ο Σούσιτς έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, ο Μπαμ έχει κάκωση γονάτου, ο Ντβάλι αντιμετώπισε ίωση. Ο Χριστοδούλου έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Η μόνη μας δεδομένη απουσία είναι Μάγιερ που θα είναι εκτός με Νέα Σαλαμίνα. Θα αξιλογηθεί η κατάσταση των άλλων»

Για τον Μάγιερ: «Ο Ντομίνγκεζ υπήρξε ποδοσφαιριστής σε υψηλό επίπεδο και γνωρίζει τους κανόνες ψυχολογίας. Η ομάδα αποδίδει καλά ατομικά και ομαδικά. Δυστυχώς είναι τραυματίας σε μία στιγμή που η ομάδα τα πάει καλά. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Κι άλλοι αμφισβητήθηκαν και δείχνουν καλύτερο πρόσωπο»

Για το βάθος στο ρόστερ: «Έχουμε ποικιλία και διαφορετικότητα στις επιλογές. Παρά την αλλαγή προσώπων, το σύνολο αποδίδει σ΄ένα συγκεκριμένο επίπεδο»

Για την συνάντηση στην ΚΟΠ: «Η κατεύθυνση της ΚΟΠ έχει ήδη εκφραστεί και συμφωνούμε ότι δεν πρέπει να τίθεται θέμα μη μετακίνησης. Ένα προβληματικό παιχνίδι δεν μπορεί να κάνει ένα προβληματικό πρωτάθλημα. Όλοι οι φορείς πρέπει να προχωρήσουν σε κάποιες τομές. Η κατάσταση κάθε χρόνο βελτιώνεται και απομονώνεται κάθε χρόνο. Βλέπουμε όμως την νοοτροπία των αρχών και των αρμοδίων να επιμένουν στην ίδια ακριβώς προσέγγιση»

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ