Εθνική: Αντίστροφη μέτρηση για Αυγουστή

Δημοσιεύθηκε 10:00 πμ Ενημερώθηκε 10:01 πμ
Εθνική: Αντίστροφη μέτρηση για Αυγουστή
Από την πρώτη στιγμή ο Αυγουστή ήταν «ζεστός» για να αναλάβει το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα

Το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Καρμιώτισσας αναμένεται να είναι το σημερινό με την Ομόνοια 29ης Μαΐου για τον Σωφρόνη Αυγουστή. Μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια, οι ιθύνοντες της ΚΟΠ είδαν ποιες επιλογές είχαν ενώπιόν τους για τον αντικαταστάτη του Γεωργιανού προπονητή και κατέληξαν στον εκλεκτό που δεν είναι άλλος από τον 47χρονο προπονητή.

Ο Αυγουστή δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Καρμιώτισσα, συνεπώς έπρεπε να γίνει διαπραγμάτευση και με τη διοίκηση της ομάδας των Πολεμιδιών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας. Από την πρώτη στιγμή ο Αυγουστή ήταν ζεστός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΚΟΠ. Κι αυτό διότι του δίνεται η δυνατότητα να αναλάβει το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή, κάτι που αποτελεί τιμή για τον ιδιο.

Επιπλέον, για τον Αυγουστή αποτελεί πρόκληση να επαναφέρει την Εθνική Κύπρου στον ίσιο δρόμο και, προπάντων, να δημιουργήσει μία ομάδα για το μέλλον. Πληροφορίες της εφημερίδας μας αναφέρουν ότι, εκτός απροόπτου, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Ανδρέας Σταυρινίδης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ