Μετάνιωσε ο Θουμπιμέντι για Λίβερπουλ, δεν έχει ανανεώσει με Σοσιεδάδ

Δημοσιεύθηκε 5:00 μμ
Μετάνιωσε ο Θουμπιμέντι για Λίβερπουλ, δεν έχει ανανεώσει με Σοσιεδάδ

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Μάρτιν Θουμπιμέντι είναι μετανιωμένος που δεν αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και επιθυμεί μία μετακίνηση στη Λίβερπουλ.

Ενδιαφέρον προκαλεί το ρεπορτάζ της ισπανικής Εstadio Deportivo που αναπαρήγαγε η Evening Standard σε ότι αφορά την επιθυμία του Μάρτιν Θουμπιμέντι να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Θουμπιμέντι φαίνεται δεν έχει εγκαταλείψει τις ελπίδες του για μια μελλοντική μετακίνηση στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τη ισπανική δημοσίευση Estadio Deportivo, έχει έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες των «Ρεντς» ώστε η αγγλική ομάδα να προσπαθήσει να τον αποκτήσει ξανά.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Χοκίν Απεριμπάι, αναφέρθηκε πρόσφατα στο μέλλον του παίκτη.

«Δεν έχει υπάρξει καμία συνομιλία με τον Θουμπιμέντι για ανανέωση του συμβολαίου», δήλωσε στην Noticias de Gipuzkoa.

«Δεν έχει υπάρξει τώρα και δεν είχε υπάρξει στο παρελθόν. Δεν μας έθεσε καμία προϋπόθεση. Κατάλαβε τη στιγμή και γνώριζε ότι ήταν μια αγορά στην οποία κάποιοι παίκτες θα έφευγαν ήδη, και κατάλαβε ότι ήταν μια στιγμή να μείνει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δεν έθεσε την ανανέωση ως προϋπόθεση ούτε συζητήσαμε γι’ αυτό. Η συνομιλία με τον Μαρτίν ήταν σύντομη και γρήγορη»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ