ΑΕΚ: Θλάση ο Λιβάι, μυϊκό πρόβλημα και για Αμραμπατ

Δημοσιεύθηκε 19.9.2024
ΑΕΚ: Θλάση ο Λιβάι, μυϊκό πρόβλημα και για Αμραμπατ

Ο Λιβάι Γκαρσία υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση. Μυϊκό πρόβλημα και για τον Νορντίν Άμραμπατ.

Στα «πιτς» θα χρειαστεί να περάσει ο Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις πριν από την τελευταία αναμέτρηση με τον Βόλο την περασμένη Δευτέρα και χρειάστηκε να περάσει από εξετάσεις από όπου και βγήκε το πόρισμα.

Ο Γκαρσία έχει υποστεί θλάση, με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Πέρα από τον Λιβάι Γκαρσία, μυϊκό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Νόρντιν Άμραμπατ ο οποίος θα χρειαστεί επίσης να μπει στα «πιτς» για ένα χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα, ο Έρικ Λαμέλα που απουσίασε επίσης κόντρα στον Βόλο, προφυλάσσεται από το χτύπημα που έχει δεχθεί.

Εκτός προπονήσεων παραμένουν ακόμη οι Μιγιάτ Γκατσίνιβοτς και Μόουζες Οντουμπάτζο οι οποίοι επίσης ταλαιπωρούνται από θλάση.

Τα παιχνίδια της ΑΕΚ μέχρι την επόμενη διακοπή:

5η αγωνιστική: 22/09, Athens Kallithea - ΑΕΚ

6η αγωνιστική: 29/09, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

7η αγωνιστική: 05/10, Παναιτωλικός - ΑΕΚ

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ