Eλπίζουν σε ξεκαθάρισμα

Δημοσιεύθηκε 19.9.2024
Eλπίζουν σε ξεκαθάρισμα
Με ενδιαφέρον αναμένεται η αναφορά από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο για τους λόγους που οδήγησαν στην παραίτησή του

Αποφάσεις για το πώς θα πορευθεί η διοίκηση του συλλόγου καλούνται να πάρουν τα μέλη της Ανόρθωσης στη σημερινή Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους», στο Αθλητικό Κέντρο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στις 17:30.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αναφορά από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο για τους λόγους που οδήγησαν στην παραίτησή του, καθώς επίσης κι αν θα παρουσιαστεί ο Πέτρος Δημητρίου που είχε ρόλο διαμεσολαβητή με τους Ρώσους επενδυτές και μετά τη χαλάστρα να κατηγορεί τα μέλη του συμβουλίου της «Κυρίας».

Την άποψη ότι θα πρέπει να προσκληθεί ο Πέτρος Δημητρίου στη Γενική Συνέλευση εξέφρασε με επιστολή του –που είδε χθες τα φώτα της δημοσιότητας– ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Ο τελευταίος προέτρεχε επίσης να επιτραπεί η παρουσία των δημοσιογράφων καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέλευσης προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση του κόσμου της ομάδας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ