«Ωραία η νέα φανέλα αλλά μπέρδεψα τον Μπερνάρντο Σίλβα με τον διαιτητή»

Δημοσιεύθηκε 19.9.2024
«Ωραία η νέα φανέλα αλλά μπέρδεψα τον Μπερνάρντο Σίλβα με τον διαιτητή»

Ο Μάνουελ Ακάνζι μίλησε για τη νέα φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι μετά το παιχνίδι με την Ίντερ και παρότι την χαρακτήρισε ωραία, δήλωσε ότι οι αποχρώσεις τον μπέρδεψαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να δίνει πάσα στον επόπτη αντί στον Μπερνάρντο Σίλβα.

Το επίσημο ντεμπούτο της έκανε το βράδυ της Τετάρτης η νέας φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι η οποία είναι εμπνευσμένη από τους Oasis. Οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα φόρεσαν για πρώτη φορά τη φανέλα των... Oasis στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Ίντερ, με τη νέα εμφάνιση να συγκεντρώνει πολλά θετικά σχόλια στα social media.

Την άποψη αυτήν έχει και ο Μάνουελ Ακάνζι. Ο Ελβετός στόπερ ωστόσο είχε διαφορετικά προβλήματα, όσον αφορά τις αποχρώσεις της φανέλας. Ο Ακάνζι τόνισε ότι του αρέσει η νέα φανέλα της ομάδας τους, ωστόσο αποκάλυψε πως κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπέρδεψε τον επόπτη της αναμέτρησης με τον Μπερνάρντο Σίλβα με αποτέλεσμα να δίνει πάσα στον βοηθό.

«Μου αρέσει πολύ. Την είχα δει καιρό τώρα, πριν γίνει η παρουσίαση της. Βέβαια σε μια φάση μπέρδεψα τον διαιτητή με τον Μπερνάρντο Σίλβα και έδωσα πάσα σε εκείνον. Κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ η εμφάνιση και περιμένω να την φορέσουμε ξανά», δήλωσε ο Ακάνζι.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ