Μαρινάκης: Σήμερα στου Ρέντη

Δημοσιεύθηκε 19.9.2024
Μαρινάκης: Σήμερα στου Ρέντη

Με αφορμή τον αγιασμό για τη φετινή σεζόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα βρεθεί στου Ρέντη και δεν αποκλείεται να μιλήσει σε Μεντιλίμπαρ και παίκτες.

Μετά την κακή εμφάνιση και το «Χ» με τον Παναιτωλικό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης... έριξε γκάζια στους παίκτες, ζητώντας τους να είναι συγκεντρωμένοι και να ξεχάσουν ό,τι συνέβη το Μάη με την κατάκτηση του Conference League.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμό στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού κι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας αναμένεται να δώσει το «παρών». Εκεί, θα μιλήσει με τον κόουτς, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ λογικά θα μιλήσει και στους παίκτες.

Φέτος, στα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου, ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του πρωταθλήματος και πάνω σ' αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει σαφές σ' όλους ότι πρέπει να υπάρχει στοχοπροσήλωση για να επιτευχθεί.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ