Χάος στην Ρόμα μετά την απόλυση του Ντε Ρόσι - Οπαδοί πήραν στο κυνήγι τον Πελεγκρίνι!

Δημοσιεύθηκε 19.9.2024
Χάος στην Ρόμα μετά την απόλυση του Ντε Ρόσι - Οπαδοί πήραν στο κυνήγι τον Πελεγκρίνι!

Έντονες αντιδράσεις έχει φέρει στον κόσμο της Ρόμα η απόφαση να απομακρυνθεί ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο των Ρωμαίων.

Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας και η απόφαση για την απόλυσή του έφερε ακραίες αντιδράσεις, με οπαδούς της Ρόμα να συγκεντρώνονται έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να διαμαρτυρηθεί.

Αυτός που έγινε αποδέκτης των έντονων αποδοκιμασιών ήταν ο αρχηγός της Ρόμα, Λορέντσο Πελεγκρίνι με τους οπαδούς να του χρεώνουν ότι «έφαγε» τον Ντε Ρόσι.

Η κατάσταση, μάλιστα παραλίγο να ξεφύγει εκτός ελέγχου, αφού φίλοι των Ρωμαίων πήραν στο κυνήγι τον Πελεγκρίνι κατά την αποχώρησή του, με την παρέμβαση της αστυνομίας να αποτρέπει τα χειρότερα.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ