Κόουτς άλλαξε ή διόρθωσέ το

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 18.9.2024
Κόουτς άλλαξε ή διόρθωσέ το

Κόουτς έχει μήνυμα. Άλλαξε το ή διόρθωσε του. Παρά το ότι παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς ο Εθνικός παρουσιάζεται με μεγάλα αμυντικά κενά. Είναι χαρακτηριστικό το ότι σε τρία ματς ο Εθνικός δέχθηκε 7 γκολ. Για αυτό και ο Νταβίντ Μπαντία πρέπει να βρει άμεσα τις λύσεις για να διορθώσει τα κακώς έχοντα στην άμυνα του.

Τραγική άμυνα με Σαλαμίνα

Τρία γκολ δέχθηκε από την Ομόνοια, ένα από τον ΑΠΟΕΛ και τρία από την Σαλαμίνα. Ειδικά με την Σαλαμίνα η ομάδα παρουσιάστηκε με μεγάλες αμυντικές αδυναμίες και το πλήρωσε πολύ ακριβά.

Ο ενθουσιασμός και η απογοήτευση

Από τον μεγάλο ενθουσιασμό από την μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στην μεγάλη απογοήτευση από την ήττα από την Σαλαμίνα. Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στο Δασάκι μετά την εντός έδρας ήττα από την Σαλαμίνα. Ο ενθουσιασμός από τον ΑΠΟΕΛ έφερε απογοήτευση και συνάμα προβληματισμό από την εμφάνιση με την Σαλαμίνα. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο οποίο ο Εθνικός θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ