«Η ΑΕΛ θα ζητήσει να γίνει κανονικά ο αγώνας με τον Απόλλωνα»

Δημοσιεύθηκε 18.9.2024
«Η ΑΕΛ θα ζητήσει να γίνει κανονικά ο αγώνας με τον Απόλλωνα»

Ο Νικόλας Λεβέντης μιλώντας στο «Ντέρμπι» και τον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 τόνισε πως η ΑΕΛ θα διεκδικήσει στην Δικαστική όπως ο αγώνα με τον Απόλλωνα διεξαχθεί κανονικά.

**Η νέα αθλητική εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 & 97.6 με τον Αντρέα Ψάλτη και γκεστ σταρ τον Λούη Πατσαλίδη, καθημερινά μαζί σας από τις 11:00 μέχρι τις 12:00.

Διαβάστε την σχετική τοποθέτηση του εκπροσώπου τύπου της ΑΕΛ στο ραδιόφωνο του ΠΟΛΙΤΗ:

«Θα κληθούμε να στηρίξουμε στη Δικαστική ότι ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Εμείς θα ζητήσουμε να γίνει ο αγώνας για να κριθεί η νίκη στο γήπεδο. Η νομική μας ομάδα θα καταθέσει τα αιτήματα της όπως πρέπει έτσι ώστε να γίνει αυτό εφικτό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - (Ηχητικό) Λεβέντης στο «Ντέρμπι»: «Ψέκασαν 200 άτομα στριμωγμένα σε 50 μέτρα, ποιος έδωσε οδηγία να μείνει χωρίς φρούρηση η βόρεια κερκίδα;»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ