Καλή η… ασπίδα αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 27.7.2024
Καλή η… ασπίδα αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει το Σαββατοκυρίακο την εντός Κύπρου προετοιμασία του ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Πετροκούμπ στη Μολδαβία. Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά το 1-0 του ΓΣΠ, πάνε με… ασπίδα στο Κισινάου και θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση στον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Δεν πρέπει να παρασυρθεί από το πλεονέκτημα και οφείλει να παρουσιαστεί πολύ πιο προσηλωμένος στον στόχο. Mε δεύτερη νίκη, θα ήταν ιδανική ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Μοναδική εκκρεμότητα, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, είναι αν θα βρίσκεται ή όχι στην αποστολή ο Λάσα Ντβάλι. Ο Γεωργιανός κεντρικός αμυντικός είναι πολύ καλύτερα, ωστόσο κάνεις δεν θα το ρισκάρει αν δεν είναι 100% έτοιμος. Για την ώρα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και εφόσον κριθεί έτοιμος, τότε τη Δευτέρα το πρωί θα επιβαστεί στο αεροπλάνο για τη Μολδαβία. Βέβαια, και στην αποστολή να βρεθεί ο Ντβάλι, δεν αποκλείεται στο αρχικό σχήμα να παραμένει ο Σιπριάνο, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο κέρδος σε αυτό το πρώτο στάδιο της φετινής σεζόν.

Όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει ο Γκαγιέγο στο Κισινάου, δεν θα πρέπει να αναμένονται σοβαρές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Ο Μάγιερ με τον Ελ Αραμπί ανεβάζουν στροφές, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Στο μεταξύ, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που θα πάνε στη Μολδαβία θα είναι περίπου 300, όμως δεν αποκλείεται η διοίκηση να πάρει και τα αλλά 200 εισιτήρια που δικαιούται, αν παρατηρηθεί κάθοδος φιλάθλων από άλλες χώρες. Βέβαια και 300 να είναι, σίγουρα θα τους νιώθουν στο Κισινάου...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ