«Χρειάζεται να βάλουμε φρέσκιες ιδέες»

Δημοσιεύθηκε 26.7.2024
«Χρειάζεται να βάλουμε φρέσκιες ιδέες»

Xαρούμενος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με την Ανόρθωση δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Κρις Κόλμαν, μιλώντας στη Cytavision μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Eίναι ένα φιλικό παιχνίδι, δεν έχει σημασία που χάσαμε. Για 75’ ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε 2-3 γκολ, ακολούθως κάναμε αλλαγές για να δώσουμε ευκαιρίες και εμπειρία οι νεαροί. Είμαι χαρούμενος από την προσπάθεια» ανάφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ σημείωσε: «Κάναμε κάποιες αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες. Είμαστε μια νέα ομάδα και χρειάζεται να βάλουμε φρέσκιες ιδέες και διαφορετικό τρόπο αντίληψης του παιχνιδιού. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ