Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 26.7.2024
Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την εντατική του προετοιμασία μέχρι και την Κυριακή, παραμονή της αναχώρησης για τη Μολδαβία. Στόχος του προπονητή των γαλαζοκιτρίνων Νταβίντ Γκαγιέγο είναι να παρουσιάσει την ομάδα του πολύ πιο έτοιμη από τον πρώτο αγώνα ώστε να μην αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Με ασπίδα το 1-0 του ΓΣΠ θα πάει για να... τελειώσει τη δουλειά κόντρα στην Πέτροκουμπ και να κλείσει παράλληλα θέση στους ομίλους του Conference League.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν παρουσιάστηκε οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού οπόταν το μοναδικό ερωτηματικό παραμένει ο Ντβάλι. O Γεωργιανός πολύ πιθανόν να μείνει και πάλι εκτός, με τον Σιπριάνο να καλύπτει τη θέση στο κέντρο της άμυνας.

Μόλις μια μέρα θα παραμένει η αποστολή του ΑΠΟΕΛ στο Κισινάου της Μολδαβίας. Η ναυλωμένη πτήση των γαλαζοκιτρινων θα αναχωρήσει από τη Λάρνακα τη Δευτέρα 29 του μήνα, στις 09:00 το πρωί και θα επιστρέψει τα ξημερώματα της Τετάρτης (03:00).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ