Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

Δημοσιεύθηκε 26.7.2024
Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

Όπως μας ενημερώνει η Ανόρθωση, με μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας στην Κυπερούντα, όπου εκεί βρέθηκε για περίπου τρεις εβδομάδες, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Συγκεκριμένα παιδιά από το 30ον Σύστημα Ελλήνων Προσκόπων Αμμοχώστου βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές. Τραγούδησαν δε μαζί τους τον ύμνο της Αμμοχώστου.

Στο μεταξύ, καταληκτικά η Ανόρθωση αναφέρει: «Επί τη ευκαιρία, ευχαριστούμε την εταιρεία Champsports και προσωπικά τον κ. Άνθιμο Πολυδώρου για την άψογη, και φέτος, οργάνωση της προετοιμασίας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ