Οι παίκτες στη λίστα του Τεν Χαγκ για τα άκρα της άμυνας

Δημοσιεύθηκε 26.7.2024
Οι παίκτες στη λίστα του Τεν Χαγκ για τα άκρα της άμυνας

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ψάχνει για νέο αριστερό μπακ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ρεπορτάζ σε αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ολλανδός προπονητής εξετάζει διάφορες λύσεις, καθώς ο Λουκ Σο έλειψε στα περισσότερα ματς την περασμένη σεζόν, ενώ και ο Ταϊρέλ Μαλάσια παραμένει εκτός 14 μήνες μετά το σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «DAILY MIRROR» ο Τεν Χαγκ εξετάζει τρεις λύσεις.

Τον 26χρονο Σλοβάκο διεθνή μπακ της Φέγενορντ, Ντέιβιντ Χάντσκο, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028 και το κασέ του φθάνει τα 25 εκατ. ευρώ, τον 24χρονο Άγγλο αμυντικό της Κρίσταλ Πάλας, Ταϊρίκ Μίτσελ, που έχει συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαίρι με κασέ στα 30 εκατ. ευρώ, και εναλλακτική λύση τον 33χρονο Ισπανό, Μάρκος Αλόνσο, που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και γνωρίζει καλά την Premier League, από τη θητεία του στην Τσέλσι.

Πάντως ο βρετανικός ιστότοπος «FootballTransfers» κάνει λόγο και για την περίπτωση του Μπεν Τσίλγουελ. Ο 27χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έπαιξε μόλις σε 12 ματς την περασμένη σεζόν με την Τσέλσι, δεν είναι στα πλάνα του Εντσο Μαρέσκα και ψάχνει για νέα ομάδα.

Στο μεταξύ η Γιουνάιτεντ έχει πρόβλημα και στο δεξί άκρο της άμυνας της, καθώς δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης ο Ντιόγκο Νταλότ. Και για αυτή τη θέση μιλάει με την Ίντερ για την απόκτηση του Ντένζελ Ντάμφρις.

Ο Ολλανδός διεθνής δεξιός μπακ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και γι' αυτό αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία του με την μάνατζερ του, Ραφαέλα Πιμέντα. Ο Ολλανδός διεθνής μπακ εκπροσωπείται πλέον από το γραφείο «Wasserman agency» και έχει δώσει εντολή να προχωρήσει τις επαφές για τη μεταγραφή του στην Αγγλία.

Η Μάντσεστερ προτείνει για τον 27χρονο ακραίο μπακ δέκα εκατ. ευρώ και την παραχώρηση του Ααρον Γουάν Μπισάκα ως αντάλλαγμα, όπως σχετικά υποστηρίζει η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». Ο Έρικ Τεν Χαγκ πιστεύει στον 26χρονο συμπατριώτη του και έχει ζητήσει την απόκτηση του από την ομάδα του Μιλάνου από το περασμένο καλοκαίρι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ