Γκαντεμιά στην ΑΕΚ με Μπρινιόλι, μπαίνει στα πιτς για 2,5 μήνες!

Δημοσιεύθηκε 26.7.2024
Γκαντεμιά στην ΑΕΚ με Μπρινιόλι, μπαίνει στα πιτς για 2,5 μήνες!

Η νέα σεζόν δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι καθώς όπως ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής η AEK, ο 33χρονος Ιταλός τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα και μένει εκτός για τους επόμενους δυόμιση μήνες!

Ο Μπρινιόλι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν τον αγώνα με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια τραυματίστηκε στο χέρι.

Χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική, ενώ σήμερα προχώρησε και σε αξονική, όπου επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα νέα. Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε και από τις εξετάσεις, ο Ιταλός γκολκίπερ υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές της αριστερής πηχεοκαρπικής.

Οι εκτιμήσεις έπειτα από την τελική διάγνωση του τραυματισμού του αναφέρουν ότι ο Μπρινίλι μένει νοκ-άουτ για τους επόμενους δυόμιση μήνες σε μια πολύ άτυχη στιγμή και για τον ίδιο και για την ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ