Έδωσε συμβόλαιο στον Σοφοκλέους ο Απόλλων και τον στέλνει να «ψηθεί»

Δημοσιεύθηκε 26.7.2024
Έδωσε συμβόλαιο στον Σοφοκλέους ο Απόλλων και τον στέλνει να «ψηθεί»

Παίκτης του Απόλλωνα θα συνεχίσει να είναι ο νεαρός Σάββας Σοφοκλέους, με τη διαφορά όμως ότι τη σεζόν που έρχεται (2024-25) θα πάει στη ΜΕΑΠ για να «ψηθεί».

H Λεμεσιανή ομάδα ενημέρωσε πως ο 18χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά: «H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει τη σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό μεσοεπιθετικό Σάββα Σοφοκλέους (24/11/2006).

Ο Σάββας τη λήξασα σεζόν πραγματοποίησε έξι συμμετοχές με την ομάδα Ανδρών και 19 συμμετοχές με την ομάδα Νέων.

Ταυτόχρονα ανακοινώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην ΜΕΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας κάθε επιτυχία«».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ