Προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ για Πάφο… αν έρθει η ανατροπή

Δημοσιεύθηκε 25.7.2024
Προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ για Πάφο… αν έρθει η ανατροπή

Στην περίπτωση που η Πάφος κάνει την ανατροπή στην Κύπρο, μετά την 2-1 από τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία και πάρει την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο, εκεί πιθανόν να βρει την ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα της Βουλγαρίας πήρε το μικρό προβάδισμα μετά τον πρώτο αγώνα κερδίζοντας στην έδρα της με το στενό 1-0 την Μπουντούτσνοστ, που φυσικά παραμένει ζωντανή ενόψει της ρεβάνς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκε λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44’ με σκόρερ τον Καραγκαρέν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ