Η αξιολόγηση Νταμπράουσκας για την πρώτη εμφάνιση της Ομόνοιας – Τι είπε για Εβάντρο και Λοΐζου

Δημοσιεύθηκε 25.7.2024
Η αξιολόγηση Νταμπράουσκας για την πρώτη εμφάνιση της Ομόνοιας – Τι είπε για Εβάντρο και Λοΐζου

Οι δηλώσεις από τον προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, μετά τη νίκη επί της Τορπέντο, παιχνίδι το οποίο αποτέλεσε και το ντεμπούτο του στον πάγκο των πρασίνων.

Αρχικά ανάφερε: «Συγχαρητήρια σε όλους όσους βρίσκονται στο οικοδόμημα της Ομόνοιας. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και είναι σημαντικό το γεγονός ότι αρχίσαμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας».

Για το προβάδισμα πρόκρισης: «Ήρθε η νίκη με δυο γκολ διαφορά. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Βρεθήκαμε πολλές φορές στη μικρή περιοχή του αντιπάλου. Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε. Κάναμε και κάποια λάθη. Ένοιωσα ότι στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε για ένα δεκάλεπτο το ρυθμό μας, ίσως και λόγω των αλλαγών. Κάποια κομμάτια του αγώνα με άφησαν ικανοποιημένο. Είμαστε ευχαριστημένοι όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα όμως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Όταν ο αντίπαλος μυριστεί αίμα μπορεί να μας κάνει τη ζημιά στον επαναληπτικό».

Αν υπήρχε διαιτητικό λάθος στο γκολ της Τορμπέντο: «Κάνουν κι αυτοί λάθη όπως και εμείς. Προτιμώ να μιλήσω για πράγματα τα οποία μπορώ να ελέγξω και όχι με τις αποφάσεις των διαιτητών».

Για τον Εβάντρο: «Μπήκε αλλαγή, μοίρασε ασίστ και σκόραρε. Για αυτό επιλέχθηκε, έχει μεγάλη ποιότητα. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

Για τον Λοΐζου: «Όλοι οι παίκτες αξιολογούνται καθημερινά. Σε κάθε προπόνηση υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Κανείς δεν θα έρθει να μας φέρει το τρόπαιο στο τέλος της σεζόν, πρέπει να το παλέψουμε. Όλοι οι παίκτες πρέπει να προπονούνται σκληρά και να είναι έτοιμοι. Και δεν μιλώ μόνο για ένα παίκτη, μιλώ για όλους τους παίκτες. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ