ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ζάιρο άνοιξε ευρωπαϊκό λογαριασμό με την Πάφο!

Δημοσιεύθηκε 25.7.2024
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ζάιρο άνοιξε ευρωπαϊκό λογαριασμό με την Πάφο!

Το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με την Πάφο πέτυχε ο Ζάιρο, μειώνοντας σε 2-1 στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ζαλγκίρις.

O κορυφαίος σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος τις τελευταίες δυο σεζόν, σκοράρει μετά από επτά χρόνια σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς το προηγούμενο ήταν τον Νοέμβριο του 2017 με τη φανέλα της Σέριφ σε αγώνα των ομίλων του Europa League, απέναντι στη Φάσταβ Ζλιν (1-0).

Γενικότερα έχει τρία ευρωπαϊκά τέρματα, καθώς σημείωσε τέρμα και με την Τρεντσίν στο δεύτερο προκριματικό του Europa League, τη σεζόν 2012-15 απέναντι στη Βοϊβοντίνα (4-0).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ