Οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Γαλατά για τον Τετέ

Δημοσιεύθηκε 24.7.2024
Οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Γαλατά για τον Τετέ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Γαλατά και ντύνει στα πράσινα τον 24χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Τετέ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες επί ελληνικού εδάφους.

Το τριφύλλι θα βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό του με κανονική μεταγραφή και θα γίνει η πιο δαπανηρή μεταγραφή των πρασίνων μετά την εποχή της πολυμετοχικότητας.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει ένα συμβόλαιο με πολύ υψηλές αποδοχές, όντας ένας από τα πιο ακριβά συμβόλαια του τριφυλλιού.

Οι δύο πλευρές βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις σε αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ ο παίκτης ήθελε να έρθει στην ομάδα, καθώς ήθελε να πάει κάπου θα είναι βασικός και θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Ο Τετέ θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, καθώς έχει κάνει προετοιμασία με τους Τούρκους. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να τον δηλώσει στα παιχνίδια με την Μπότεφ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ