Η Μπράγκα προσπαθεί να «κλέψει» τον Βαγιαννίδη

Δημοσιεύθηκε 24.7.2024
Η Μπράγκα προσπαθεί να «κλέψει» τον Βαγιαννίδη

Η Μπράγκα προσπαθεί να μπει... σφήνα στην Μποταφόγκο και να κάνει δικό της τον Γιώργο Βαγιαννίδη του Παναθηναϊκού.

Πριν λίγες μέρες, οι Βραζιλιάνοι ανέφεραν πως ο Έλληνας μπακ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μποταφόγκο η οποία κάνει προσπάθειες για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν... παίζει μόνη της καθώς σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλουίτζι Λονγκάρι, η Μπράγκα προσπαθεί να τον «κλέψει» και ήδη έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα του προσφέρει συμβόλαιο με διάρκεια 4 ετών και απολαβές 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο και 1,2 εκατ. ευρώ για να υπογράψει στον πορτογαλικό σύλλογο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ