Θέλει Καπτούμ ο Πανσερραϊκός!

Δημοσιεύθηκε 24.7.2024
Θέλει Καπτούμ ο Πανσερραϊκός!

Ρεπορτάζ του sport24.gr για τον άσο της ΑΕΚ αναφέρει πως ο Πανσερραϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Αναλυτικά:

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Καμερουνέζο μέσο, Βίλφριντ Καπτούμ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, με το όνομα του Βίλφριντ Καπτούμ να παίζει δυνατά τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι άνθρωποι των Σερρών βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 28χρονο Καμερουνέζο μέσο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ Λάρνακας και αναζητείται φόρμα για την αποχώρησή του, καθώς έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Την περσινή σεζόν, με τη φανέλα της κυπριακής ομάδας πραγματοποίησε 19 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Λας Πάλμας, τη Νιού Ίνγκλαντ του MLS, την Αλμερία, την Μπέτις, ενώ αποτέλεσε προϊόν των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει και τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των μπλαουγκράνα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ