Καμία ανησυχία στην Ένωση

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 24.7.2024
Καμία ανησυχία στην Ένωση

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία από την πρώτη βαριά ήττα στα φιλικά. Τα φιλικά είναι για τον προπονητή και μόνον αυτόν. Αυτό που θα μετρήσει είναι τα επίσημα παιχνίδια. Έτσι λοιπόν πάνω στα πρώτα του συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό με την ΑΕΛ ο Όρι Γκούτμαν θα κτίσει την συνέχεια της προετοιμασίας.

Οι αμυντικοί

Οι αμυντικοί που αποκτήθηκαν είναι ο Σιων Ιωάννου, ο αριστερός μπακ από την Γουϊνέα Μπισάου Πρόσπερ Μεντί και ο Ισραηλινός δεξιός μπακ Νιβ Φίλτερ. Ασφαλώς και θα γίνουν και άλλες αμυντικές κινήσεις αφού η ομάδα θέλει αμυντική ενίσχυση.

Υπάρχουν δικαιολογίες

Βέβαια για την τεσσάρα από την ΑΕΛ υπάρχουν δικαιολογίες. Υπάρχει το δικαιολογητικό των απουσιών. Ήταν το πρώτο φιλικό που είχε προπονητικό χαρακτήρα. Ο Γκούτμαν χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες. Επίσης έπαιξαν και νεαροί, αλλά και το ότι ο Γκούτμαν έκανε διάφορα πειράματα και δοκιμές.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ