Πέρσι πυροβολούσε αλλά... ούτε γάτα ούτε ζημιά

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 24.7.2024
Πέρσι πυροβολούσε αλλά... ούτε γάτα ούτε ζημιά

Από το πρώτο φιλικό και την ήττα από τον Απόλλωνα έλειπε το γκολ. Κάτι που σημειώνεται. Πέρσι ο Εθνικός από τα φιλικά πυροβολούσε ασταμάτητα. Με τον Απόλλωνα έπαιξαν όλοι οι επιθετικοί. Όμως ήταν το πρώτο φιλικό απέναντι σε μεγάλη ομάδα, χρησιμοποιήθηκαν δύο ενδεκάδες, ήταν περισσότερο για προπόνηση, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Οι επιθετικοί

Οι επιθετικοί που αποκτήθηκαν είναι οι Νικολά Αντερέγκεν, Χουλιάν Μπονέτο, Μπρένο Αλμέιδα, Νικολάε Μιλιτσεάνου, ενώ είναι στην ομάδα από πέρσι και οι Δημήτρης Χριστοφή και Μάριος Πεχλιβάνης που παίζουν στα φτερά. Σε αυτούς μπορεί να προστεθεί και ο Ισπανός επιτελικός Πάμπλο Σουάρεθ που και αυτός αποτελεί νέο απόκτημα και που είναι και αυτός παίκτης που παίζει και στα φτερά.

Ο Μπαντία

Η αποστολή του Εθνικού βρίσκεται από την Κυριακή στην Ελλάδα και στην Πτολεμαίδα όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο προπονητής Νταβίντ Μπαντία έχει αρκετό δρόμο μπροστά του μέχρι να δέσει την ομάδα αφού υπάρχουν πολλά νέα αποκτήματα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ