Τι συμβαίνει με τον Νταβίντ Ντε Χέα;

Δημοσιεύθηκε 24.7.2024
Τι συμβαίνει με τον Νταβίντ Ντε Χέα;

Το 2023 ο Νταβίντ Ντε Χέα είχε υπογράψει επέκταση συμβολαίου, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ανακάλεσε και του προσέφερε νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές, το οποίο ο Ντε Χέα δεν αποδέχτηκε και οι δύο πλευρές χώρισαν.

Ο Ντε Χέα αποχώρησε από την ομάδα ενώ είχε πραγματοποιήσει 545 εμφανίσεις σε 12 χρόνια με την Γιουνάιτεντ, κατατάσσοντας τον έβδομο στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου. Έχει εκπροσωπήσει την εθνική Ισπανίας 45 φορές και δύο φορές είχε κατακτήσει το Χρυσό Γάντι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πάνε 417 ημέρες από την τελευταία του εμφάνιση σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι, η οποία ήταν στον τελικό του FA Cup το 2023 με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με το Athletic, τους πρώτους μήνες μακριά από το ποδόσφαιρο, πηγές κοντά στον ποδοσφαιριστή αναφέρουν ότι ο Ισπανός σκεφτόταν πολύ σοβαρά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Με ανάρτηση του στα ΜΚΔ πριν λίγες μέρες ο Ισπανός πορτιέρε άφησε να εννοηθεί πως είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ