Τέσσερεις χιλιάδες οι φυγάδες.. και συνεχίζουν

Δημοσιεύθηκε 24.7.2024
Τέσσερεις χιλιάδες οι φυγάδες.. και συνεχίζουν

Να αφήσει πίσω του τη μέτρια σεζόν που έκανε πέρυσι θέλει ο Απόλλωνας. Ποδοσφαιριστές έφυγαν, ήρθαν νέες προσθήκες, ο προπονητής άλλαξε, το μόνο όμως που έμεινε ίδιο είναι η «σπίθα» των φιλάθλων για την ομάδα τους. Αυτή ίσως και να μεγάλωσε...

Αυτό απέδειξαν για ακόμα μια φόρα αφού ξεπέρασαν το φράγμα των 4000 διαρκείας. Ο επόμενο στόχος είναι να φτάσουν τις 5000, αριθμός ο οποίος είναι εφικτός για τους γαλάζιους αφού στο παρελθόν μας συνήθισαν και σε πιο μεγάλους.

Αλέξανδρος Βανέζος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ