Από την προπόνηση στη... Βουδαπέστη

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 23.7.2024
Από την προπόνηση στη... Βουδαπέστη

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα καταστήσει την ΑΕΚ φαβορί για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στην «Αρένα» (01/08), οι δευτεραθλητές Κύπρου αναχωρούν απόψε για την Ουγγαρία, όπου την Πέμπτη (25/07, στις 20:00) θα δώσουν τον πρώτο αγώνα κόντρα στη δευτεραθλήτρια της χώρας, Πάκσι, στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου του Conference League. Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο θα προπονηθούν σήμερα (23/07) στο βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΚ και ακολούθως θα μεταβούν στο αεροδρόμιο για την πτήση προς Βουδαπέστη.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στην πόλη Πακς, ενώ αύριο βράδυ η ομάδα θα προπονηθεί στο στάδιο «Fehervari», έδρα της Πάκσι, χωρητικότητας 6.150 θεατών. Ο εκπρόσωπος Tύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, δήλωσε ότι, εκτός από τους Κατελάρη και Εγγλέζου και τον νεοαποκτηθέντα Τσακόν (ανακοινώθηκε χθες κι επίσημα η μεταγραφή του), όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, η οποία αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο η ομάδα της Λάρνακας να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στον γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League, όπου εκεί, εφόσον προκριθεί σε βάρος της Πάκσι, θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Ραντνίσκι Σερβίας - Μόρναρ Μαυροβουνίου. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην «Αρένα» στις 8 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 15 Αυγούστου.

Με βάση τα όσα είδαμε στα τελευταία φιλικά παιχνίδια της ομάδας, εκτιμάται ότι στον μεθαυριανό πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Αλομέροβιτς, στα δύο άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Σάστρε και Γκαρσία, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Μιλίσεβιτς θεωρείται σχεδόν σίγουρος, με παρτενέρ του έναν εκ των Ενρίκες ή Ρομπέρζ, ανάλογα και με τον βαθμό ετοιμότητας του τελευταίου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μικροενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα. Δεν αποκλείεται, πάντως, το σενάριο στο δεξί άκρο της άμυνας να προτιμηθεί ο Εκπολό. Οι Λέδες και Σουάρεθ θα αποτελέσουν λογικά το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Ρόντεν δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος από αγωνιστικής άποψης και μάλλον δεν θα είναι βασικός. Οι Καμπρέρα και Σολ θα είναι οι δύο προωθημένοι, ενώ στις πτέρυγες της επίθεσης θα κινούνται ο Φαράζ από δεξιά και ο Γκάμα ή Γκιούρτσο από αριστερά. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Ντίμερς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ