Σκέφτεται Έζε η Σίτι, εάν φύγει ο Ντε Μπρόινε

Δημοσιεύθηκε 22.7.2024
Σκέφτεται Έζε η Σίτι, εάν φύγει ο Ντε Μπρόινε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Σίτι τσεκάρει την περίπτωση του διεθνή Άγγλου μεσοεπιθετικού Εμπερέτσι Έζε, στο ενδεχόμενο πώλησης του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Την ώρα που ο Κέβιν Ντε Μπρόινε εμφανίζεται να τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Ιτιχάντ για τη μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει τις επιλογές της για να καλύψει το κενό του μαέστρου της. Όπως αναφέρουν δημοσίευματα από το Νησί μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι αυτή του Εμπερέτσι Έζε.

Πρόκειται για 26χρονο μεσοεπιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος είναι επτά φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας και ήταν στην αποστολή για το EURO 2024 (τρεις εμφανίσεις ως αλλαγή). Αγωνίζεται κυρίως στο «10» αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά.

Πήγε στην Κρίσταλ Πάλας το 2020, με μεταγραφή 17,8 εκατομμυρίων ευρώ από την ΚΠΡ και μέχρι σήμερα μετράει 124 εμφανίσεις, 26 γκολ και 17 ασίστ. Την προηγούμενη σεζόν σκόραρε 11 φορές και μοίρασε έξι ασίστ σε 31 συμμετοχές.

Ο Έζε έχει συμβόλαιο με τους Αετούς μέχρι το 2027 και κοστολογείται στα 70 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο διεθνής Βρετανός μεσοεπιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Άρσεναλ.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ