Ο ΑΠΟΕΛ χαιρετίζει την απόφαση της ΚΟΠ και στέλνει μήνυμα στους οπαδούς του

Δημοσιεύθηκε 22.7.2024
Ο ΑΠΟΕΛ χαιρετίζει την απόφαση της ΚΟΠ και στέλνει μήνυμα στους οπαδούς του

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ, χαιρετίζει την απόφαση της ΚΟΠ να επιτρέψει τη μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών στο νέο πρωτάθλημα, ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο του τον καλεί να προστατεύσει την ομάδα, αποφεύγοντας επιζήμιες συμπεριφοράς.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ χαιρετίζει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, να παραμείνει συνεπής στην διαμορφωμένη προκύρηξη της, σε ό,τι αφορά στην μετακίνηση των φιλοξενούμενων οπαδών για τους εκτός έδρας αγώνες των διοργανώσεων της. Γνωρίζουμε ότι είναι μια απόφαση που έχει ως μοναδικό γνώμονα το συνολικό καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου και γι' αυτό μας βρίσκει συμπαραστάτες.

Την ίδια στιγμή γνωρίζουμε ότι μεγάλο μέρος για την επιτυχή εφαρμογή αυτής της απόφασης, έχουν οι ίδιες οι ομάδες και κυρίως οι φίλαθλοι που τις ακολουθούν. Γι' αυτό το λόγο καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να προστατεύσει την ομάδα μας και να δείξει σωστή συμπεριφορά σε όλους τους αγώνες είτε εντός είτε εκτός. Έχουμε πληρώσει ακριβά, επιζήμιες συμπεριφορές που μας έχουν στερήσει μέχρι και τίτλους. Και αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Πρέπει και εμείς οι ίδιοι να προστατεύσουμε την ομάδα μας και την ιστορία της.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ