«Οι γερμανικές Αρχές απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS πριν τον τελικό του EURO 2024»

Δημοσιεύθηκε 21.7.2024
«Οι γερμανικές Αρχές απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS πριν τον τελικό του EURO 2024»

Μία αποκλειστική πληροφορία φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα η βρετανική SUN. Σύμφωνα με αυτή, οι γερμανικές Αρχές απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα από τον ISIS πριν τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία.

Συγκεκριμένα η επίθεση, πάντα όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής SUN, η επίθεση θα γινόταν στη Fan Zone των Άγγλων οπαδών.

Οι Γερμανοί είχαν συλλέξει πληροφορίες ότι πέντε άτομα τα οποία ήταν υποστηρικτές του ISIS θα προσπαθούσαν να περάσουν στην «ζώνη» των Άγγλων οπαδών.

Μετά από ελέγχους που έγιναν, τρία άτομα τα οποία ήταν υπό παρακολούθηση για κάποιες ημέρες, συνελήφθησαν από τις Αρχές. Αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ