Δεν αλλάζει τη φιλοσοφία του ο Μακρίδης

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 20.7.2024
Δεν αλλάζει τη φιλοσοφία του ο Μακρίδης

Δεν αλλάζει την επιθετική του φιλοσοφία ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Απόστολος Μακρίδης που είναι θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου, φόρτωσε την ομάδα με αρκετούς επιθετικούς. Με αυτή την τακτική του δημιουργεί μεγάλο συναγωνισμό στην επιθετική γραμμή. Ακόμη και οι βασικοί θα έχουν την πίεση των ρεζέρβων για να ανεβάσουν επίπεδο.

Όταν δεν σκοράρεις

Ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού βασίζεται στην φιλοσοφία ότι η ομάδα πρέπει να σκοράρει συνεχώς. Μάλιστα είναι χαρακτηριστική και η ατάκα του πως όταν δεν σκοράρεις δεν πας πουθενά.

Πέρσι η καλύτερη επίθεση

Πέρσι ο Εθνικός είχε την καλύτερη επίθεση. Μ. Ηλία, Καμπρέρα, Τράζιτς, ήταν η δύναμη πυρός της Αχνιώτικης ομάδας. Στο ρόστερ υπήρχαν επίσης οι επιθετικοί Γκόμες, Μπράντονιτς, Ένεμ, Ιωαννίδης, Μπέκερ, Μεσκίτα. Παρά το ότι είχε μία από τις χειρότερες άμυνες εντούτοις πραγματοποίησε πολύ καλή χρόνια.

Φέτος

Στις πολλές επιθετικές επιλογές θα στηριχθεί και φέτος ο Απόστολος Μακρίδης. Για αυτό και φέτος πήρε αρκετούς επιθετικούς. Αντερέγκεν, Μπονέτο, Σουάρεθ, Μιλιτσεάνου, Αλμέιδα. Στην ομάδα συνεχίζουν επίσης και οι Χριστοφή και Πεχλιβάνης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ