«Δύσκολη βραδιά, η ομάδα θα ενισχυθεί»

Δημοσιεύθηκε 18.7.2024
«Δύσκολη βραδιά, η ομάδα θα ενισχυθεί»

Για δύσκολη βραδιά έκανε λόγο ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, στις δηλώσεις του στη Cablenet, μετά την ήττα με 5-1 από την Έλφσμποργκ.

«Παίξαμε δύο παιχνίδια με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς. Είναι δύσκολο το αποτέλεσμα αλλά και η βραδιά» ανάφερε αρχικά και στη συνέχεια, μετά από ερώτηση για την αλλαγή συστήματος, πρόσθεσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές καταστάσεις στο ένας εναντίον ενός. Ο Μπρούνο και ο Ζάζα έκαναν πολύ καλή δουλειά. Παίζαμε με 10 όμως από πολύ νωρίς. Ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε αυτό τον ρυθμό συνέχεια με 10 παίκτες, είναι λογικό να παίζουν με μειωμένο ρυθμό».

Αν θα υπολογίζεται ο Πέπε στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις, σημείωσε: «Θα το δούμε αυτό στις επόμενες προπονήσεις. Χάσαμε και τον Κορέια απόψε. Έχουμε έλλειψη από αμυντικούς, η διοίκηση ξέρει όμως και θα ενισχυθεί η ομάδα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ