Μένει «Κύριος» ο Κίκο που άλλαξε και αριθμό!

Δημοσιεύθηκε 18.7.2024
Μένει «Κύριος» ο Κίκο που άλλαξε και αριθμό!

Όμορφο... φινάλε είχε για την Ανόρθωση το σίριαλ με τον Κίκο.

Ο Πορτογάλος συνεχίζει κανονικά στο ρόστερ, υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια ενώ άλλαξε και αριθμό. Συγκεκριμένα επέλεξε το Νο5 και άφησε στην... άκρη το 23.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κίκο. Το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι το 2026 ενώ σημειώνεται πως ο ποδοσφαιριστής επέλεξε φέτος να αγωνίζεται με το Νο5.

Ο Κίκο αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2022 και στη διετία που ήδη αγωνίστηκε κατέγραψε 36 συμμετοχές με δυο γκολ.

Συγχαρητήρια για το νέο συμβόλαιο Κίκο και κάθε επιτυχία!»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ