ΒΙΝΤΕΟ: «Μεγάλη τιμή να είμαι σημαιoφόρος» δηλώνει η Κουλιτσένκο

Δημοσιεύθηκε 18.7.2024
ΒΙΝΤΕΟ: «Μεγάλη τιμή να είμαι σημαιoφόρος» δηλώνει η Κουλιτσένκο

Την ευγνωμοσύνη της στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για την επιλογή της να είναι η γυναίκα σημαιοφόρος στην Τελετή Έναρξης των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, εξέφρασε η Ελένα Κουλιτσένκο.

Η πρωταθλήτριά μας στο ύψος συνεχίζει την προετοιμασία της για τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας της έως τώρα, στην Τζιόρτζια των ΗΠΑ, μαζί με τον προπονητή της Ράιαν Μπέιλι.

Στόχος στους Ολυμπιακούς είναι η πρόκρισή της στον τελικό και να κάνει τον καλύτερο φετινό της αγώνα.

ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

Προκριματικά: 02/08, 11:15

ΤΕΛΙΚΟΣ: 04/08, 20:50

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕΑΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ