Ο Μπονέτο ως αντί-Ηλία και η εκτίμηση Μακρίδη

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 18.7.2024
Ο Μπονέτο ως αντί-Ηλία και η εκτίμηση Μακρίδη

Ο Χουλιάν Μπονέτο αποκτήθηκε για να αποτελέσει τον αντί Μάριο Ηλία. Στον 30άχρονο Αργεντινό επιθετικό οι Αχνιώτες ευελπιστούν ότι βρήκαν τον αντικαταστάτη του Μάριου Ηλία. Για αυτό άλλωστε ο Απόστολος Μακρίδης προχώρησε στην απόκτηση του.

Ο Μπαντία για Μπονέτο

Ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού εκτιμά ότι ο Μπονέτο είναι παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα της Άχνας. Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια και από το πόσο θα τον εμπιστευτεί ο προπονητής Νταβίντ Μπαντία. Πάντως ο Ισπανός κόουτς ήταν θετικός στην απόκτηση του.

Μεγάλη η πίεση

Τα 19 γκολ που πέτυχε ο Μάριος Ηλία στην περσινή σαιζόν προκαλούν από μόνα τους μεγάλη πίεση στον Χουλιάν Μπονέτο. Ο Αργεντινός επιθετικός το γνωρίζει πολύ καλά και παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι θα δει δίκτυα.

14 αποκτήματα

Ο Εθνικός απόκτησε 14 ποδοσφαιριστές. Τελευταίο απόκτημα ο Βραζιλιάνος Μπρέμπου Αλμέιδα. Θα γίνουν και άλλες κινήσεις. Από την ομάδα αποτέλεσαν παρελθόν 16 συνολικά ποδοσφαιριστές.

*Αύριο ο Εθνικός θα δώσει το πρώτο του φιλικό με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Κολόσσι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ