Δεν είχε νικητή, είχε όμως θέαμα - Ισόπαλο το φιλικό Ομόνοια Αραδίππου - ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 17.7.2024
Δεν είχε νικητή, είχε όμως θέαμα - Ισόπαλο το φιλικό Ομόνοια Αραδίππου - ΑΕΛ

Με χορταστική ισοπαλία ξεμούδιασε η ΑΕΛ, η οποία στο πρώτο της φιλικό για τη νέα σεζόν εξήλθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην τοπική Ομόνοια στην Αραδίππου. Τα «περιστέρια» δύο φορές μπήκαν μπροστά στο σκορ (2΄ Βαλβέρδε, 78΄ Φέιρερ) με τους γαλαζοκίτρινους να ισοφαρίζουν στο 35΄ με τον Φραντζή και στο 80΄ με τον Μακρή.

Ο Κρις Κόλμαν είχε την ευκαιρία να δει την αντίδραση των παικτών του σε... ρυθμούς αγώνα αλλά σαφώς και δεν μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Ο Ουαλός τεχνικός στο πρώτο μέρος χρησιμοποίησε κυρίως ενδεκάδα με νεαρούς, έχοντας σε αυτή δύο νέα πρόσωπα. Συγκεριμένα αγωνίστηκαν οι: Μπράγκα, Κ. Κυριάκου, Φραντζής, Χρίστου, Θεμιστοκλέους, Ουεντραόγκο, Π. Κυριάκου, Χριστοφή, Χριστοδούλου, Ανδρέου, Λουκά. Στην επανάληψη έπαιξαν οι Μπέκερ, Νεοφύτου, Ιωάννου, Μεντόγεβιτς, Φιλιώτης, Μάμας, Παναγή, Σινγκ, Οδυσσέως, Μακρής και Μίντσεφ.

Μπόλικες αλλαγές έκανε και ο Ούγκο Μαρτίνς στην πλευρά της Ομόνοιας Αραδίππου. Χρησιμοποίησε τους: Λ. Σακκά (46΄ Γ. Σακκά), Ανθίμου (46΄ Φώτη), Σιντόνιο (46΄ Φεριέρ), Γκιοατά (46΄ Θεοχάρους), Σιήκκη (46΄ Αλμέιδα), Μπαντζί (46΄ Τσιάμη), Χαβέλκα (46΄ Μεκαουΐ), Βαλβέρδε (46΄ Χριστοδούλου), Αναστασίου (46΄ Καλλή), Σ. Αβραάμ (46΄ Λ. Τεϊσέιρα), Μπόρχες (46΄ Γ. Ποντικός).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ