Θα δείξει κάπως τις προθέσεις του o Nταμπράουσκας

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 17.7.2024
Θα δείξει κάπως τις προθέσεις του o Nταμπράουσκας

Η Ομόνοια στα φιλικά επί πολωνικού εδάφους η αλήθεια είναι πως είχε αστάθεια στην απόδοσή της. Λογικό, αφού ο Βάλντας Νταμπράουσκας χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες και δοκίμασε πράγματα. Φυσικά το γεγονός ότι σε τρία τεστ δεν βρήκε το γκολ έφεραν ένα μικρό προβληματισμό ενόψει των επίσημων παιχνιδιών. Πιο πολλά συμπεράσματα ωστόσο θα μπορούν να εξαχθούν στο αυριανό (20:00) τεστ με την ΑΕΚ Αθηνών στο ΓΣΠ. Και η λογική λέει πως ο Λιθουανός τεχνικός θα δείξει κάποιες από τις προθέσεις του όσον αφορά την ενδεκάδα αλλά και τον αγωνιστικό σχεδιασμό, ενόψει των αγώνων για τον β΄ προκριματικό γύρο του Conference League. Και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τα πρόσωπα, σε πολλές θέσεις, μία περίπου εβδομάδα πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού. Οι πράσινοι θα μάθουν αύριο αντίπαλο αφού στο πρώτο παιχνίδι η Τορπέντο Γεωργίας και η FK Tίρανα έμειναν στο 1-1.

Την ίδια στιγμή, η προσπάθεια για... εμβολιασμό δεν σταματά, με τον Γιάννη Αναστασίου να αναζητά τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στα εξτρέμ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει ψάξιμο και για περιπτώσεις σε άλλες θέσεις. Να σημειωθεί πως αναφορές στην Ελλάδα έλεγαν πως στο αυριανό φιλικό ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, θα τσεκάρει τον Λοΐζο Λοΐζου. Τώρα, κατά πόσο αυτό ισχύει θα φανεί στο μέλλον...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ