Ανηφόρισε για τα βουνά ο Απόλλωνας και τα... ζόρια τώρα αρχίζουν!

Δημοσιεύθηκε 15.7.2024
Ανηφόρισε για τα βουνά ο Απόλλωνας και τα... ζόρια τώρα αρχίζουν!

Στις Πλάτρες βρίσκεται από σήμερα η αποστολή του Απόλλωνα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό, οι ποδοσφαιριστές των κυανολεύκων θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Στη συνέχεια, η αποστολή θα μεταβεί στη Σλοβακία για το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας της, το οποίο θα διαρκέσει από τις 30 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου. Οι φίλοι του Απόλλωνα θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τη νέα τους ομάδα σε φιλικό με τον Εθνικό Άχνας που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιουλίου.

Οι ιθύνοντες της λεμεσιανής ομάδας πραγματοποίησαν μέχρι στιγμής οχτώ μεταγραφές και έπεται συνέχεια. Συγκεκριμένα, ντύθηκαν στα κυανόλευκα οι Πραξιτέλης Βούρος, Ζουλιέν Σελεστίν, Κάρλος Μπαραόνα, Γιάρομιρ Ζμέρχαλ, Μπαμπακάρ Ντιόν, Σεσί Ντε Αλμέιδα, Nτιέγκο Ντορεγκαράι και Αξέλ Ουρί.

Σύμφωνα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Απόλλωνα, στο οπλοστάσιο του Άντριαν Γκούλα θα προστεθούν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές, δίχως να αποκλείεται φυσικά περαιτέρω ενίσχυση.

Πλέον, οι κυανόλευκοι επικεντρώνονται στην απόκτηση ενός κεντρικούς αμυντικού, δύο μέσων και ενός ακραίου επιθετικού. Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφή με διάφορους μεταγραφικούς στόχους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ