Στα... όρια η σχέση του Τζόκοβιτς με το κοινό του Λονδίνου

Δημοσιεύθηκε 13.7.2024
Στα... όρια η σχέση του Τζόκοβιτς με το κοινό του Λονδίνου

Δεν έχει... αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους Βρετανούς φιλάθλους ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μετά την ευθεία επίθεση στον κόσμο λόγω των «αποδοκιμασιών» στο ματς με τον Χόλγκερ Ρούνε, το κλίμα δεν είναι και πολύ ευνοϊκό για τον θρυλικό Σέρβο.

Υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες στον ημιτελικό με τον Λορέντζο Μουζέτι, αλλά η αλήθεια είναι πως επειδή ο Νόλε καθάρισε το ματς στα τρία σετ, ο κόσμος δεν... μπήκε στο παιχνίδι και η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά φιλική προς τον 37χρονο Σέρβο.

Όταν στο τέλος, βέβαια, «έπαιξε» βιολί προς τιμήν του της κόρης του Τάρα, τότε ο κόσμος βρήκε την ευκαιρία να τον αποδοκιμάσει.

Μένει, λοιπόν, να δούμε πώς θα είναι οι συνθήκες για τον Τζόκοβιτς στον αυριανό τελικό με τον Κάρλος Αλκαράθ. Η λογική λέει ότι ο 21χρονος Ισπανός θα έχει την εξέδρα στο πλευρό του, εκτός αν θεωρηθεί «εχθρός» εξαιτίας του τελικού του Euro!

SDNA.GR

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ